O femeie şi-a înscenat răpirea şi i-a cerut soţului suma de 5.000 de lei drept răscumpărare

  • O femeie din oraşul Tismana şi-a înscenat răpirea şi i-a cerut soţului suma de 5.000 de lei drept răscumpărare.
  • Anchetatorii au găsit-o pe femeie pe stradă şi după audieri au reţinut-o.
1717 afișări
Imaginea articolului O femeie şi-a înscenat răpirea şi i-a cerut soţului suma de 5.000 de lei drept răscumpărare

O femeie şi-a înscenat răpirea şi i-a cerut soţului suma de 5.000 de lei drept răscumpărare

Potrivit poliţiştilor, ancheta a început după ce un bărbat a sunat la Poliţie pentru a anunţa că soţia sa a fost răpită.

„La data de 4 iunie a.c., un bărbat din oraşul Tismana, a sesizat prin apelul 112 faptul că soţia sa, de 36 de ani, a plecat de două ore de acasă şi presupune că e ţinută cu forţa de ginerele său, la locuinţa acestuia din oraşul Tismana, întrucât a primit un telefon anonim în care o persoană i-a comunicat faptul că o să-şi vadă soţia doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere”, au explicat reprezentanţii Poliţiei.

Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, şantaj şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Ulterior, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei Oraşului Tismana au continuat cercetările şi au găsit-o pe femeia de 36 de ani pe o stradă din Târgu Jiu. Femeia a fost dusă la sediul IPJ Gorj, iar anchetatorii au stabilit că ea şi-a înscenat răpirea.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că femeia şi-ar fi înscenat lipsirea de libertate, inducându-l în eroare pe soţul său cum că ar fi fost răpită de persoane necunoscute, împrejurare în care i-a solicitat telefonic, în repetate rânduri, suma de 5. 000 de lei pentru eliberarea sa. În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi inducere în eroare a organelor judiciare, iar poliţiştii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore ore a femeii, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au anunţat reprezentanţii IPJ Gorj.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici