O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi în grădina casei. Din primele indicii, au fost ucişi de animale

O vârstnică şi fiul ei au fost găsiţi, în noaptea de luni spre marţi, morţi pe un teren din comuna Grădiştea, judeţul Vâlcea, cel mai probabil ucişi de animalele pe care le creşteau.

14062 afișări
Imaginea articolului O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi în grădina casei. Din primele indicii, au fost ucişi de animale

O femeie şi fiul acesteia, găsiţi morţi în grădina casei. Din primele indicii au fost ucişi de animale

Potrivit Poliţiei Vâlcea, un bărbat din comuna Gradiştea a sesizat Poliţia oraşului Bălceşti că tatăl său, în vârstă de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, se află decedaţi pe un teren din apropierea locuinţei lor.

Politiştii au identificat cele două cadavre în grădina locuinţei, acestea având urme vizibile de violenţă caree par a fi produse de animale, respectiv trei bovine şi un taur, crescute în gospodărie.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Trupurile celor două persoane au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici