O fetiţă de 11 ani îşi acuză tatăl că a violat-o

O fată de 11 ani din localitatea vasluiană Idricii de Sus a ajuns într-un centru de plasament din Bârlad după ce a afirmat că a fi fost violată de propriul tată şi ar fi a rătăcit timp de trei zile pe un câmp din apropierea satului.

2185 afișări

Potrivit poliţiştilor vasluieni, fata era obligată de către propriul tată să vizioneze împreună cu acesta filme porno, iar ulterior să facă ceea ce vedea la televizor.

După aproximativ trei săptămâni în care a fost supusă la astfel de tratamente, minora a fugit de acasă, fiind găsită pe un câmp din apropierea satului, după ce bunicul fetei a anunţat poliţiştii din comună de dispariţia ei.

După ce a fost găsită de către poliţişti, fata a fost dusă în Centrul de primire în regim de urgenţă a copilului abuzat, neglijat şi exploatat Bârlad.

"Fata este foarte afectată psihic din cauza chinurilor la care a fost supusă de propriul tată. Noi îi vom acorda consilierea necesară astfel încât aceasta să fie reabilitată", a declarat Ionel Brătianu şeful Centrului.

Poliţiştii au început cercetările împotriva tatălui fetei, dar deocamdată nu s-a luat măsura reţinerii acestuia.

"Imediat după ce a ajuns în centru, minora a fost supusă unei expertize medico-legale în urma căreia s-a constatat că a fost dezvirginată recent. Deocamdată nu avem suficiente probe pentru a-l aresta pe tatăl fetei, acesta fiind cercetat în stare de libertate pentru incest şi viol", a declarat Mihaela Ştraub purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fata de 11 ani locuia împreună cu tatăl său de la vârsta de un an, atunci când a fost dată în îngrijirea acestuia după ce mama minorei a fost condamnată pentru furt. Audiată de către poliţişti, mama fetei a declarat că nu a reuşit nici măcar să se apropie de fată deoarece fostul soţ nu-i permitea şi chiar o ameninţa cu moartea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici