O fetiţă de 13 ani, dispărută în râul Vedea, a fost găsită moartă

O fetiţă de 13 ani, dispărută de joi în râul Vedea, a fost găsită, sâmbătă, moartă, la un kilometru distanţă de locul unde a căzut.

164 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 13 ani, dispărută în râul Vedea, a fost găsită moartă

O fetiţă de 13 ani, dispărută în râul Vedea, a fost găsită moartă

Dispariţia fetei a fost semnalată de localnicii din satul Şoimu, comuna Smardioasa, încă de joi seara, însă trupul ei a fost găsit doar sâmbătă dimineaţa.

„Trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de scafandri la o distanţă de peste un kilometru de locul produceri evenimentului. Cazul a fost preluat de catre politie pentru ceretari”, a spus Adrian Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Zeci de pompieri şi mai mulţi scafandri au intervenit pentru a o găsi pe fată, care, se pare, a mers la scăldat, joi, în râul Vedea, cu o prietenă. Aceasta a fost salvată de cetăţeni, pentru că şi ea a fost în pericol să se înece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici