FOTO: O fetiţă de 3 ani a rămas blocată într-un loc neobişnuit. Pompierii au intervenit pentru a salva copilul

  • O fetiţă de 3 ani, din oraşul Băieşti, judeţul Dolj, a rămas blocată, miercuri, între pereţii a două clădiri, unde a intrat să se joace.
  • Copila a fost scoasă cu câteva zgârieturi de pompieri.
1477 afișări
Imaginea articolului FOTO: O fetiţă de 3 ani a rămas blocată într-un loc neobişnuit. Pompierii au intervenit pentru a salva copilul

Fetiţa a rămas blocată între pereţii a două anexe, din Băileşti, pe str. Lt. Becherescu.

Aceasta a intrat între cei doi pereţi ai clădirii să se joace, dar a rămas blocată.

Pompierii au îndepărtat o bucată de tencuială de pe una dintre locuinţe şi au reuşit să intre la copil şi să îl scoată afară teafăr.

Fata a stat blocată câteva minute, până când părinţii au sunat la 112.

Fetiţa avea doar câteva zgârieturi şi a fost dusă la Spitalul din Băileşti pentru investigaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici