O fetiţă de 4 luni a murit pe holul medicului de familie, în timp ce aştepta pentru consultaţie

O fetiţă în vârstă de patru luni a murit, miercuri, pe holul cabinetului unui medic de familie din Alba Iulia, aflat în incinta Policlinicii. Potrivit primelor informaţii, fetiţa avea mai multe afecţiuni, diagnosticate la naştere, iar părinţii au adus-o la medic pentru un consultaţie.

2372 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 4 luni a murit pe holul medicului de familie, în timp ce aştepta pentru consultaţie

O fetiţă de 4 luni a murit pe holul medicului de familie, în timp ce aştepta pentru consultaţie

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că până la acest moment nu se cunoaşte cu exactitate starea de sănătate a fetiţei în momentul în care părinţii au adus-o la medic.

”Am fost informaţi şi noi despre acest caz, un deces, o fetiţă de 4 luni, în incinta Policlinicii. Am demarat o anchetă, deocamdată este şi poliţia şi procuratura la faţa locului, este o anchetă în derulare. Din câte ştim fetiţa suferea de mai multe afecţiuni, diagnosticate la naştere”, a spus Sinea.

Potrivit IPJ Alba, este o anchetă în desfăşurare.

Incidentul a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112, în jurul orei 10.00 iar o echipă de poliţişti s-a deplasat imediat la sediul Policlinicii pentru a începe investigaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici