O fetiţă de 8 ani, aflată în izolare, confirmată cu Covid, a căzut de la etaj în Vaslui

  • O fetiţă de 8 ani, aflată în izolare împreună cu mama sa, după ce ambele au fost confirmate cu Covid, a căzut de la etajul 1 al unui imobil din Huşi, judeţul Vaslui.
  • Fata, care a suferit un traumatism de coloană, este preluată de un elicopter pentru a fi transportată la Spitalul de Copii din Iaşi.
794 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 8 ani, aflată în izolare, confirmată cu Covid, a căzut de la etaj în Vaslui

O fetiţă de 8 ani, aflată în izolare, confirmată cu Covid, a căzut de la etaj în Vaslui

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Vaslui, fata care a căzut de la balcon este conştientă, dar are un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară.

„Copilul era în izolare cu mama, amândoi confirmaţi cu boala COVID”, au transmis reprezentanţii SAJ Vaslui.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul din Huşi, iar apoi a fost solicitat un elicopter pentru transportul acesteia la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

Reprezentanţii spitalului din capitala Moldovei susţin că echipa medicală este pregătită pentru prealuarea pacientei, care va fi tratată în sectorul ATI- zona suspecţi Covid.

La ora transmiterii acestei ştiri, elicopterul SMURD a aterizat la Huşi pentru preluarea pacientei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici