O fetiţă de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin cu apă din curtea casei

O fetiţă în vârstă de doi ani din Drobeta Turnu Severin a murit, luni seara, la Spitalul Judeţean din municipiu, după ce a căzut într-un bazin colector din curtea casei.

2 afișări

Fetiţa, nesupravegheată de către părinţi, a vrut să se joace cu un peşte care era într-un bazin plin cu apă, lângă robinetul din curte. A încercat să pună mâna pe peşte, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în apă cu capul în jos. O vecină a văzut ce s-a întâmplat şi a chemat ambulanţa.

Doctorul Roxana Darap, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, a declarat că fetiţa a făcut un stop cardiorespirator prin înec, iar încercările de resuscitare ale medicilor au fost inutile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici