O grupare acuzată că vindea droguri de mare risc în Fălticeni, destructurată de DIICOT Suceava

O grupare infracţională care comercializa droguri de risc şi mare risc în judeţul Suceava, în special în zona municipiului Fălticeni, a fost destructurată miercuri, 16 persoane fiind aduse la sediul DIICOT Suceava pentru audieri.

520 afișări
Imaginea articolului O grupare acuzată că vindea droguri de mare risc în Fălticeni, destructurată de DIICOT Suceava

O grupare acuzată că vindea droguri de mare risc în Fălticeni, destructurată de DIICOT Suceava (Imagine: Lorand Vakarcs/Mediafax Foto)

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii BCCO Suceava şi procurorii DIICOT Suceava, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au făcut, miercuri, 16 percheziţii domiciliare în judeţul Suceava şi au pus în executare 16 mandate de aducere într-un dosar ce vizează destructurarea unui grup infracţional care acţiona pe raza judeţului Suceava, cu precădere în municipiul Fălticeni, şi care era specializat în comercializarea de droguri de risc şi mare risc.

Conform anchetatorilor, trei suceveni se ocupau cu procurarea şi distribuirea directă a drogurilor în municipiul Fălticeni, doar către persoanele în care aveau încredere. De asemenea, cei trei şi-au creat o reţea de intermediari care să distribuie drogurile către consumatori tot pe baza acestor relaţii.

Cei trei procurau drogurile atât de pe piaţa externă, cât şi de pe cea internă, acestea fiind ulterior transportate şi puse în vânzare în mod direct şi constant clienţilor fideli sau prin intermediari.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi punerea în vânzare şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc.

În acest caz, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a participanţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici