VARIANTĂ  O lovitură de stat împotriva lui Putin de către serviciile secrete ruse este „din ce în ce mai probabilă”

Şansele unei lovituri de stat în Rusia sunt în creştere, potrivit surselor anonime din serviciile secrete ruse care i-au dat informaţii lui Vladimir Osechkin, un disident rus aflat în exil, citat de London Times, însă este doar o teorie şi trebuie luată întotdeauna cu prudenţă.

13722 afișări
Imaginea articolului O lovitură de stat împotriva lui Putin de către serviciile secrete ruse este „din ce în ce mai probabilă”

O lovitură de stat împotriva lui Putin de către serviciile secrete ruse este „din ce în ce mai probabilă”

Şansele ca o lovitură de stat la Moscova să conducă la alungarea Vladimir Putin sunt în creştere. Surse anonime ruse ale FSBi-au confirmat asta lui Vladimir Osechkin, un disident rus în exil, existând un mare haos şi o nemulţumire în rândul serviciilor secrete.

Cuvintele lui Osechkin sunt preluate de Times of London. Potrivit lui Osechkin, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) ar putea pune la cale o lovitură de stat împotriva preşedintelui rus: arată scrisorile scrise de un agent anonim de informaţii din Moscova către activistul în exil şi publicate în mediul online.

Potrivit sursei anonime a disidentului rus, haosul şi nemulţumirea sufocă serviciile de securitate, iar faptul că agenţii ruşi vorbesc deschis despre asta, a spus Oşechkin pentru Times, este un semn al furiei lor tot mai mari faţă de Putin.

Intervievat din Franţa, unde se află în exil din 2015, Osechkin a declarat pentru Times că „de 20 de ani Putin a creat stabilitate în Rusia. Ofiţerii FSB, poliţiştii, procurorii şi oamenii din cadrul sistemului au putut duce o viaţă bună. Dar, acum, totul s-a terminat. Ei recunosc că acest război este o catastrofă pentru economie, pentru umanitate. Ei nu vor să se întoarcă în zilele Uniunii Sovietice. În fiecare săptămână şi în fiecare lună în care acest război continuă, creşte posibilitatea unei revolte a serviciilor de securitate”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici