O maşină folosită de primarul din Deta a lovit cinci autoturisme parcate, iar şoferul a fugit

O maşină folosită de primarul oraşului Deta, Petru Roman, a avariat, în noaptea de marţi spre miercuri, cinci autovehicule parcate, însă şoferul a plecat de la locul accidentului, astfel că nu se ştie cine conducea autoturismul, bărbatul având la dispoziţie o zi pentru a se prezenta la Poliţie.

202 afișări
Imaginea articolului O maşină folosită de primarul din Deta a lovit cinci autoturisme parcate, iar şoferul a fugit

O maşină folosită de primarul din Deta a lovit cinci autoturisme parcate, iar şoferul a fugit (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că Poliţia a fost sesizată, în noaptea de marţi spre miercuri, că o maşină a lovit alte cinci autoturisme parcate în Deta, însă poliţiştii nu au găsit şoferul în maşina abandonată la locul accidentului.

"Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 că pe o stradă din Deta un autoturism a avariat alte cinci maşini parcate. Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, şoferul lipsea şi nimeni din zonă nu a văzut cine a provocat acest accident. Se ştie că acel autoturism este folosit de primarul din Deta, însă nu se ştie cine se afla în acel moment la volan", a declarat Mezdrea.

Potrivit sursei citate, şoferul vinovat are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la Poliţie, având în vedere că în urma accidentului au fost produse doar pagube materiale şi nu au existat victime. În cazul în care şoferul nu se va prezenta la Poliţie, vor fi făcute verificări ulterioare, a mai spus reprezentantul Poliţiei Timiş.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul oraşului Deta, Petru Roman, nu a putut fi contactat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici