O mie de maşini aşteaptă să fie înmatriculate în Dolj. Poliţiştii de la ghişeu au fost în stradă

  • În Dolj, în timpul stării de urgenţă, numărul maşinilor înmatriculate este cu 56% mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut
  • La ghişeele Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Dolj au lucrat doar câte patru poliţişti, zilnic
  • În Doj, au fost înmatriculate aproximatic 100 de maşini, zilnic
149 afișări
Imaginea articolului  O mie de maşini aşteaptă să fie înmatriculate în Dolj. Poliţiştii de la ghişeu au fost în stradă

O mie de maşini aşteaptă să fie înmatriculate în Dolj. Poliţiştii de la ghişeu au fost în stradă

O mie de maşini aşteaptă să fie înmatriculate în Dolj. Poliţiştii de la ghişee au fost scoşi în stradă, pe perioada stării de urgenţă, iar cei care au rămas au reuşit să rezolve doar jumătate din solicitări.

“ Mai aştepţi în sală că trebuie să-ţi dau autorizaţia.”

Adrian Cojoacă are 28 de ani şi deţine o firmă de detailing auto în Craiova. În luna aprilie şi-a cumpărat o maşină din Germania şi a solicitat online înmatricularea acesteia. Abia azi a reuşit să obţină numerele de înmatriculare.

 Iată ce spune Adrian Cojoacă- proprietar maşină:” Faţă de altă dăţi?Da, mai greu faţă de alte dăţi. Am stat mai mult faţă de alte dăţi”

În Dolj, în perioada stării de urgenţă, au fost înmatriculate, în medie 100  de maşini pe zi, iar timpul de aşteptare a crescut de la câteva zile la trei  săptămâni.

Doar patru poliţişti au fost până acum la ghişee, zilnic. Din 18 mai, programul de lucru va reveni la normal.

 Maria Vasile- şef Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto a precizat că: ” Am asigurat serviciile la o cotă minimă întrucât poliţiştii au asigurat servicii de ordine publică în cadul Inspectoratului de Poliţie.”

În Dolj, în perioada 17 martie-14 mai, au fost înmatriculate 1853 de maşini, cu 56% mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici