O mireasă a avut parte de o nuntă de coşmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie şi i-a furat paşaportul

  • Visul unei tinere de a avea o nuntă perfectă s-a transformat în coşmar după ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roşie pe ea chiar înainte de a merge la altar.
  • Apoi, au trimis Poliţia la nuntă şi au furat paşapoartele mirilor.
1162 afișări
Imaginea articolului O mireasă a avut parte de o nuntă de coşmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie şi i-a furat paşaportul

Alexandra şi iubitul ei proveneau din medii sociale diferite, iar familia lui nu o accepta. Bărbatul s-a născut într-o familie bogată din Obregón, Mexic, iar familia lui visa că se va însura cu o fată bogată. Dar Alexandra nu venea dintr-o familie bogată, ceea ce i-a făcut pe viitorii socri să suspecteze că stătea cu bărbatul pentru bani.

Apoi, familia mirelui a încercat să saboteze relaţia, ameninţând-o şi mituind-o să-l părăsească.

Când Alexandra şi iubitul ei s-au logodit, soacra ei a simulat un atac de cord şi i-a cerut fiului său să plătească toate costurile medicale.

Potrivit New York Post, care citează o postare pe Reddit, în ziua nunţii, familia mirelui nu a participat, dar a trimis trei bărbaţi să arunce vopsea roşie pe mireasă. Oaspeţii au crezut iniţial că vopseaua era sânge. Mireasa s-a schimbat într-o altă rochie şi a continuat nunta.

Când au văzut că nunta continuă, socrii au trimis un pont anonim la poliţie, spunând că mirele ar putea avea droguri. Nu a durat mult până când poliţia a ajuns la nuntă, i-a percheziţionat pe invitaţi şi a ameninţat că-l încătuşează pe mire. Nimeni nu a fost arestat, iar poliţia a plecat curând.

Cu puţin timp înainte ca tinerii să pornească în luna de miere, familia mirelui i-a ascuns miresei paşaportul, încercând, de asemenea, să „mituiască agenţia de turism pentru a strica călătoria”.

„Din fericire, nu a funcţionat, iar mirii au plecat în luna de miere cu succes”, se încheie postarea.

Comunitatea locală din Mexic nu a tratat cu uşurinţă acţiunile familiei mirelui, considerând că a fost vorba de o hărţuire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici