O navă sub pavilion italian a eşuat la intrarea în Portul Midia

O navă sub pavilion italian a eşuat, sâmbătă dimineaţă, ajungând pe uscat, la intrarea în Portul Midia, iar pentru redresarea vasului au intervenit cinci remorchere, intervenţia durând aproximativ patru ore.

157 afișări
Imaginea articolului O navă sub pavilion italian a eşuat la intrarea în Portul Midia

O navă sub pavilion italian a eşuat la intrarea în Portul Midia (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, nava ”Dominia”, sub pavilion Italia, a eşuat, vineri noapte, în jurul orei 02.30, în timp ce intra în Portul Midia. Incidentul s-a petrecut cu 250 de metri înainte de farul alb de la intrarea în port, în timp ce vasul era coordonat de la prova şi pupa de către remorchere de manevră.

Pentru redresarea vaslui, au intervenit cinci remorchere din porturile Constanţa şi Midia, iar intervenţia s-a finalizat în jurul orei 7.00, când nava a fost dusă în siguranţă la două mile de intrarea în port, cu pilot la bord. Comandantul a solicitat să reia manevra de intrare în port pe timpul zilei de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici