O nouă dispariţie în Caracal. Poliţiştii caută o fată de 13 ani

O fată de 13 ani din Caracal este căutată după ce a plecat sâmbătă seara dintr-un centrul de protecţie socială din Slatina şi nu a mai revenit.

1217 afișări
Imaginea articolului O nouă dispariţie în Caracal. Poliţiştii caută o fată de 13 ani

O nouă dispariţie în Caracal. Poliţiştii caută o fată de 13 ani

Poliţiştii din Olt anunţă, duminică, faptul că sunt în căutarea unei fete de 13 ani din Caracal care a părăsit sâmbătă seara centrul de protecţie socială din Slatina în care se afla şi nu a revenit.

Poliţiştii au fost sesizaţi de angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Olt despre dispariţia Florentinei Zamfir, de 13 ani, „beneficiară a măsurii de protecţie socială a Centrul de zi pentru minori, din municipiul Slatina”.

Fata are o înălţime de 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.

La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaştrii peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta tenişi negrii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici