O nouă şansă pentru necuvântătoare. O fermă cu animale salvate a fost deschisă la Braşov, în cadrul Sanctuarului de Urşi Libearty

Cai, măgari, curcani, capre sau găini, animale care au fost salvate de pe câmp sau chiar înainte să fie ucise, au fost strânse într-o fermă a animalelor salvate, amenajată în cadrul Sanctuarului de Urşi Libearty. Ferma a fost deschisă marţi şi are scop educaţional.

3536 afișări

Deschiderea oficială pentru public a Fermei Educaţionale a Animalelor Salvate, care a primit numele de Hope Farm, a avut loc marţi în prezenţa primului grup de copii care a vizitat acest loc.

La fermă sunt cazaţi trei cai, cinci măgăruşi, zece capre, două oi, un porc, trei iepuri, patru găini şi un cocoş, dar şi o pereche de curcani.

„Aici sunt cai, măgari, capre, oi, curcani, găini şi iepuraşi, avem şi o purceluşă pe care am numit-o Iubi, şi care aici au şansa să trăiască până la sfârşitul vieţii în pace şi în linişte. Arătăm copiilor ce înseamnă un animal care trăieşte într-o mică fermă. Toate aceste animale au fost salvate. Caii trebuiau să ajungă la abator, măgarii i-am găsit rătăciţi pe câmp, celelalte animale la fel. Mieii au scăpat Paştele acesta, purcica era să ajungă pe masa de Crăciun. Toate sunt animale salvate”, au declarat reprezentanţii Hope Farm.

Aceştia au mai transmis că locul are şi un scop educational. Copiii pot vedea cum cresc animalele într-o mică fermă care a devenit casa lor şi unde sunt îngrijite, hrănite şi iubite.

Hope Farm se întinde pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, în cadrul Sanctuarului de Urşi Libearty.

Ferma este complet separată de ţarcurile urşilor şi este înconjurată de un gard opac. Fiecare specie are o zonă de plimbare şi adăpost.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ferma va fi deschisă pentru vizitare în zilele de marţi şi sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ferm[,
animale,
salvate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici