O nouă tragedie la o săptămână după cea din 2 Mai. Un copil de 3 ani, accidentat mortal de o femeie care conducea drogată, pe o stradă din Brăila

Un copil de 3 ani a murit, sâmbătă seara, accidentat pe o stradă din Brăila de o femeie în vârstă de 38 de ani, care consumase droguri.

3182 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie la o săptămână după cea din 2 Mai. Un copil de 3 ani, accidentat mortal de o femeie care conducea drogată, pe o stradă din Brăila

Poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriţei către strada Avram Iancu, a surprins şi accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.

În urma accidentului, un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale minorului, însă acesta a decedat.

Copilul urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici