O oncologă şi-a împuşcat bebeluşul şi apoi s-a sinucis

Dr. Krystal Cascetta, oncolog la Spitalul Mount Sinai, şi-a împuşcat bebeluşul şi apoi s-a sinucis în locuinţa lor din Somers, un oraş situat la aproximativ 80 de kilometri de New York.

783 afișări
Imaginea articolului O oncologă şi-a împuşcat bebeluşul şi apoi s-a sinucis

O oncologă şi-a împuşcat bebeluşul şi apoi s-a sinucis

Poliţistul Steven Nevel a declarat că nu i s-a permis să dea mai multe detalii, dar a precizat: „Ştim, 100%, fără îndoială, că a fost o crimă-sinucidere”. Totodată, nu este clar ce vârstă avea copilul.

Nevel a declarat că apelul la 911 a venit de la cineva din interiorul casei, care, după ce a auzit prima împuşcătură, s-a grăbit spre camera copilului, crezând că a căzut ceva. Persoana neidentificată care a sunat a auzit o a doua împuşcătură înainte de a ajunge în cameră, a spart uşa încuiată şi a găsit înăuntru mama şi copilul morţi, a spus Nevel.

Potrivit site-ului Mount Sinai, Cascetta a tratat cancere de sân, osoase, ginecologice şi gastrointestinale. Ea a lucrat la Mount Sinai Queens Infusion Center, un centru de tratament pentru cancer şi afecţiuni ale sângelui, şi ca profesor asistent la secţia de hematologie şi oncologie de la Şcoala de Medicină Icahn de la Mount Sinai, potrivit NBC News.

Cascetta a absolvit Albany Medical College, unde a fost inclusă într-o societate de onoare „pentru că a demonstrat excelenţă în îngrijirea clinică umanistă, leadership, compasiune şi devotament pentru serviciu”, potrivit Mount Sinai.

De asemenea, de anul trecut, ea a studiat pentru un master în administrarea sănătăţii la Universitatea Cornell.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oncolog,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici