O parte din acoperişul Spitalului Matern din Arad a fost smulsă de vânt

Furtuna din noaptea de vineri spre sâmbătă a produs pagube la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, unde o parte din acoperişul Spitalului Matern a fost smulsă de vânt, iar o bucată din izolaţia clădirii de pe strada Andrenyi Karoly s-a desprins.

131 afișări
Imaginea articolului O parte din acoperişul Spitalului Matern din Arad a fost smulsă de vânt

Sursa foto: Facebook

Furtuna de azi-noapte a afectat o parte din acoperişul Spitalului Matern, o bucată din izolatia termică a clădirii din strada Andrenyi Karoly şi a smuls doi copaci din rădăcină. Din fericire nu au fost puse în pericol vieţile pacienţilor şi a personalului medical de serviciu, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Spitalului Judeţean.

„A fost o mobilizare extraordinară azi-noapte. (...) S-a muncit până spre dimineaţă pentru a îndepărta bucăţile de acoperiş şi copacii prăbuşiţi”, a declarat Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit ISU Arad, s-a intervenit în mai multe zone, printre care pe strada Pădurii la un acoperiş căzut de pe clădirea facultăţii, pe strada Rebreanu la un acoperiş căzut de pe bloc, pe Bulevardul Decebal la un acoperiş căzut de pe casă, la Spitalul Judeţean unde doi copaci au fost doborâţi de vânt.

De asemenea, pompierii au anunţat că au intervenit şi la Spitalul Judeţean din Arad, unde o parte a anvelopării spitalului s-a prăbuşit.

În judeţul Arad au fost emise vineri seara mai multe avertizări de ploi şi vijelii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici