Video O pensiune din Eforie, distrusă de un incendiu

O pensiune din localitatea Eforie, evaluată la peste o jumătate de milion de euro, care aparţine unui consilier local, a fost distrusă într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri.

3 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, intervenţia a avut loc puţin după miezul nopţii şi a durat mai bine de patru ore. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la pensiunea lui Ion Petre, consilier local, pentru a stinge focul.

Deoarece construcţia era realizată numai din lemn, incendiul s-a extins cu repeziciune. Echipele de intervenţie au reuşit să împiedice focul să ajungă la locuinţele din apropiere, dar nu au putut salva clădirea.

Pensiunea nu era locuită, aceasta fiind închiriată turiştilor în perioada sezonului estival.

După primele cercetări, pompierii au stabilit că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurt-circuit, în schimb, proprietarul susţine că focul a fost pus de o mână criminală.

Poliţiştii din localitate au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici