O persoană a fost rănită de o maşină de poliţie dintr-o coloană oficială, în Capitală

O maşină de poliţie dintr-o coloană oficială străină aflată în Bucureşti cu prilejul unor lucrări sub egida Preşedinţiei a fost implicată, joi seară, într-un accident pe Şoseaua Kiseleff, anunţă Brigada Rutieră. O persoană a fost rănită uşor, traficul fiind restricţionat în zonă.

1589 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost rănită de o maşină de poliţie dintr-o coloană oficială, în Capitală

O persoană a fost rănită de o maşină de poliţie dintr-o coloană oficială, în Capitală

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că în jurul orei 19.20, a avut loc un accident pe Şoseaua Kiseleff din Bucureşti, segmentul cuprins între Piaţa Presei şi strada Primo Nebiolo, în urma căruia a fost rănită uşir o persoană, care a fost şi transportată la spital.

Autoturismului aparţine Poliţiei Române şi se afla în misiune însoţind o coloana oficială străină, aflată în Bucureşti cu prilejul unor lucrări sub egida Preşedinţiei.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

La momentul transmiterii ştirii, traficul rutier a fost restricţionat în zona producerii accidentului, dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, pe ambele sensuri de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici