solidaritate  O platformă online pentru direcţionarea şi repartizarea eficientă a donaţiilor către spitale a fost lansată în Argeş

O platformă online pentru direcţionarea şi repartizarea eficientă a donaţiilor către spitalele din judeţul Argeş aflate în lupta cu COVID-19 a fost lansată sâmbătă.

249 afișări
Imaginea articolului O platformă online pentru direcţionarea şi repartizarea eficientă a donaţiilor către spitale a fost lansată în Argeş

O platformă online pentru donaţiile către spitale a fost lansată de Prefectura din Argeş

Potrivit Prefecturii Argeş, platforma online www.spitalearges.ro are ca scop „o direcţionare şi repartizare eficientă a donaţiilor către spitalele din judeţul Argeş, dar şi o bună monitorizare a necesarului de echipamente şi medicamente al acestora”.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă donaţii au astfel acces la necesarul real al spitalelor din judeţ, dar şi la o serie de campanii umanitare care sunt în desfăşurare.

Prefectura Argeş a precizat că, în acelaşi timp, platforma reprezintă şi un sprijin pentru colaborarea inter-spitalicească în ceea ce priveşte transferul sau împrumutul de medicamente şi echipamente de protecţie.

Ideea a aparţinut unor ONG-uri care sunt implicate în campaniile umanitare. Platforma a fost realizată de cancelaria Instituţiei Prefectului.

„Rog persoanele fizice sau juridice din judeţul Argeş să susţină spitalele care se află în luptă cu acest virus ucigaş, în funcţie de necesităţile acestora. Numai împreună putem să învingem!”, a transmis prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici