O posibilă relaţie între directorul Colegiului Traian din Capitală şi o elevă, în atenţia ISMB

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) s-a autosesizat după ce în presă a apărut un articol în care scria că directorul Colegiului Tehnic Traian ar avea o relaţie cu o elevă din clasa a XII-a şi a hotărât să declanşeze o anchetă în acest caz, a declarat purtătorul de cuvânt al ISMB.

340 afișări
Imaginea articolului O posibilă relaţie între directorul Colegiului Traian din Capitală şi o elevă, în atenţia ISMB

Directorul Colegiului Tehnic "Traian" din Capitală, Chiraleu Mihai şi eleva Nita Irina Gabriela (Imagine: www.gardianul.ro)

Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că inspectorul şcolar general nu va tolera nicio situaţie care va prejudicia imaginea învăţământului bucureştean şi de aceea va declanşa anchete severe şi îi va sancţiona conform legii pe toţi cei care dovedesc lipsa unei conduite morale adecvate sistemului educaţional.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că la ISMB nu a fost primită niciun fel de sesizare în legătură cu moralitatea directorului în cauză.

În urmă cu o lună au fost însă înregistrate mai multe reclamaţii privind modul în care se desfăşoară orele în respectiva unitate de învăţământ, fiind reclamat faptul că lipsesc profesorii şi nu se ţin orele, a mai spus Marian Banu.

Inspectorul şcolar general al Capitalei vrea ca în maximum o săptămână să prezinte concluziile atât în legătură cu sesizare potrivit căreia o profesoară de Geografie de la Şcoala nr. 162 din sectorul 1 ar fi bătut o elevă de clasa a VIII-a, dar şi în legătură cu acest caz de la Colegiul Traian, a precizat Banu.

Un cotidian central a relatat, în ediţia de vineri, că directorul Colegiului Tehnic "Traian" din Capitală, Chiraleu Mihai, a fost surprins în ipostaze compromiţătoare cu o elevă din clasa a XII-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici