O primărie de sector din Capitală va moderniza lifturile blocurilor reabilitate termic

Consiliul Local al sectorului 1 a aprobat, miercuri, un proiect care precede modernizarea lifturilor din blocurile reabilitate termic din sector. În urma deciziei consilierilor locali, Primăria Sectorului 1 va suporta integral costurile.

2374 afișări
Imaginea articolului O primărie de sector din Capitală va moderniza lifturile blocurilor reabilitate termic

O primărie de sector va moderniza lifturile blocurilor reabilitate termic

„Lifturile din blocurile reabilitate termic sau cele din blocurile care vor intra în programul de anvelopare, vor fi modernizate prin implementarea unui pachet de măsuri format din maxim trei soluţii generale: Lucrări de înlocuire/reparare, după caz, a troliului cu motor, cablurilor de tracţiune, eşafodajului pentru motor şi reductorului, după caz, tijelor, arcurilor, clemelor cablurilor de tracţiune, limitatoarelor de viteză, dar şi cablului limitator de viteză şi întinzător cablu”, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

De asemenea, potrivit sursei citate, se vor executa şi lucrări de înlocuire/reparare a panoului de comandă cu un panou cu microprocesor şi variator de frecvenţă sau lucrări de înlocuire a uşilor exterioare cu uşi automate/semiautomate atât pentru puţuri cu structură din beton armat cât şi metalică, dar şi a cabinei.

„Aceste soluţii vor fi aplicate în funcţie de situaţia de la fiecare bloc în parte. Pot fi aplicate una sau mai multe soluţii, lucru care va fi stabilit după întocmirea unui amplu studiu de fezabilitate. Asociaţiile de proprietari vor intra în programul de modernizare a lifturilor pe principiul ”primul venit – primul servit”, în funcţie de data încheierii contractului de mandat. Acestea au obligaţia să desemneze o persoană care să reprezinte asociaţia în relaţia cu administraţia locală. Dosarul fiecărei asociaţii de proprietari trebuie să conţină actele asociaţiei (Statutul), procesul verbal al Adunării Generale şi o cerere de înscriere (pe care o vor ridica de la Registratura Primăriei Sectorului 1)”, mai transmite Primăria Sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici