O primărie de sector scoate la licitaţie serviciul de colectare şi transport al deşeurilor pentru următorii 10 ani

14 societăţi de salubritate sunt interesate de contractul pe 10 ani pentru colectarea şi transportul deşeurilor, în Sectorul 6 al Capitalei, preţul fiind de 100 de milioane de lei.

444 afișări
Imaginea articolului O primărie de sector scoate la licitaţie serviciul de colectare şi transport al deşeurilor pentru următorii 10 ani

O primărie de sector scoate la licitaţie serviciul de colectare şi transport al deşeurilor pentru următorii 10 ani

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a participat astăzi, 15 februarie, alături de viceprimarul Mihaela Ştefan şi Administratorul Public, Paul Moldovan, la consultarea privind Caietul de sarcini al procedurii de achiziţie pentru Delegarea Gestiunii Activităţii de Colectare şi Transport a Deşeurilor Municipale în Sectorul 6.

Reprezentanţii a 14 societăţi de salubritate din ţară au venit la dezbatere şi au adus completări/recomandări la documentele propuse spre consultare: Caietul de sarcini, Studiul de oportunitate, Anexa la Studiul de oportunitate.

Implicit, au fost atinse, aspecte referitoare la activităţile specifice care vor face obiectul contractului de delegare, autorizaţii şi licenţe etc.

Printre altele, salubriştii au vrut să afle cine va plăti pentru cei care nu-şi fac contract, dacă tariful va fi stabilit pe persoană sau pe tona de gunoi, în ce condiţii vor fi ridicate deşeurile voluminoase.

Serviciul de colectare şi transport al deşeurilor va fi scos la licitaţie pe o perioadă de zece ani, pentru un preţ de 100 de milioane de lei pe an. În acest cost, sunt incluse şi serviciile de sortare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici