O profesoară din Texas şi-a închis fiul pozitiv cu Covid în portbagajul maşinii pentru a nu se infecta şi ea

O profesoară din SUA a fost arestată după ce şi-ar fi închis fiul pozitiv la Covid în portbagajul maşinii pentru a se proteja de expunerea la virus în timp ce se îndrepta spre un loc de testare, potrivit presei locale.

1146 afișări
Imaginea articolului O profesoară din Texas şi-a închis fiul pozitiv cu Covid în portbagajul maşinii pentru a nu se infecta şi ea

Sarah Beam, în vârstă de 41 de ani, a fost acuzată de punerea în pericol a unui copil.

Un martor a sunat la poliţie după ce a auzit pe cineva în portbagajul maşinii, pe 3 ianuarie, în comitatul Harris, Texas, potrivit click2Houston.com.

Profesoara ar fi deschis portbagajul pentru a arăta băiatul care se afla înăuntru.

Beam a declarat că fiul ei în vârstă de 13 ani a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi că îl va duce la Pridgeon Stadium pentru un alt test care să confirme rezultatul, potrivit presei locale.

Ea ar fi spus că l-a pus pe adolescent în portbagajul maşinii pentru că nu voia să fie ea însăşi infectată.

Un lucrător sanitar i-a spus că nu se va face niciun test pentru coronavirus până când băiatului nu i se va permite să stea pe bancheta din spate a maşinii, relatează KTRK-TV, afiliată ABC.

Beam a lucrat ca profesoară la liceul Cypress Falls din 2011, dar acum se află în concediu administrativ, potrivit presei locale.

Departamentul de poliţie a declarat: "CFPD a fost alertat că un copil se afla în portbagajul unei maşini la un centru de testare Covid-19 la începutul acestei săptămâni. Forţele de ordine au efectuat o anchetă completă, şi a fost emis un mandat de arestare. Din fericire, copilul nu a fost rănit."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici