O profesoară şi un poliţist s-au pălmuit reciproc într-o şcoală din Mureş - VIDEO

O profesoară din localitatea mureşeană Sânpaul este cercetată după ce, luni dimineaţă, l-a pălmuit pe poliţiştul care venise la şcoală pentru a aplana un conflict între femeie şi o colegă a sa, agentul ripostând în acelaşi mod, astfel că şi în cazul acestuia a fost declanşată o anchetă.

564 afișări
Imaginea articolului O profesoară şi un poliţist s-au pălmuit reciproc într-o şcoală din Mureş - VIDEO

O profesoară şi un poliţist s-au pălmuit reciproc într-o şcoală din Mureş

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş a declarat că incidentul a avut loc luni dimineaţă, poliţistul fiind chemat de conducerea Şcolii Generale din Sânpaul întrucât trebuia discutat despre un conflict care avusese loc vineri între două profesoare.

Luni dimineaţă, în sala profesorală unde ar fi trebuit să se discute despre acel conflict se aflau poliţistul, primarul, directorul şcolii şi o echipă a unei televiziuni.

"Una dintre profesoare i-a dat o palmă unei colege, după care a făcut scandal, apostrofând reporterul şi cameramanul care filma. Poliţistul a luat-o pe respectiva profesoară din cancelarie, ca să aplaneze situaţia. La ieşire, pe hol, aceasta i-a dat o palmă, iar colegul nostru, într-un gest reflex, a răspuns la fel", a spus Popa.

Profesoarei i-a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru ultraj, iar dacă reprezentanţii presei şi colega acesteia vor depune plângere ea va fi cercetată şi pentru loviri şi alte violenţe.

"Colegul va fi supus unei anchete interne. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, agent de Poliţie la postul din Sânpaul", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Potrivit unui comunicat, Inspectoratul General al Poliţiei Române a cerut Poliţiei Mureş să sesize Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş cu privire la faptele comise, dispunând totodată ca lucrători ai compartimentului Control Intern din cadrul Poliţiei Judeţene Mureş să facă, în regim de urgenţă, verificări cu privire la atitudinea şi comportamentul poliţistului.

"Gestul agentului de poliţie este unul izolat, regretabil, care nu caracterizează comportamentul de ansamblu al poliţiştilor români", menţionează comunicatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici