O reţea care întroducea în UE migranţi din Cuba a fost destructurată. Zeci de persoane, arestate

Autorităţile au destructurat o amplă reţea care întroducea în UE migranţi din Cuba.

356 afișări
Imaginea articolului O reţea care întroducea în UE migranţi din Cuba a fost destructurată. Zeci de persoane, arestate

O reţea care întroducea în UE migranţi din Cuba a fost destructurată. Zeci de persoane, arestate

62 de persoane au fost arestate în cadrul unei operaţiuni de combatere a traficului de persoane. Ancheta internaţională a fost coordonată de Europol şi Interpol. Anchetatori din cinci ţări au destructurat o reţea infracţională intercontinentală care introducea migranţi din Cuba în Uniunea Europeană, au anunţat luni Europol şi Interpol.

Potrivit anchetatorilor, reţeaua criminală se concentra pe cubanezii aflaţi în situaţii vulnerabile. Pentru 9.000 de euro, cubanezii erau transportaţi spre Europa şi primeau documente false.

În total, se estimează că reţeaua infracţională a reuşit să introducă ilegal în UE aproximativ 5 000 de cetăţeni cubanezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
reţea,
cuba,
migranţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici