O româncă a murit după ce a fost incendiată de partenerul său, în apropiere de Madrid

O româncă de 22 de ani a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, pe un câmp situat lângă oraşul Alcala de Henares (est), în apropiere de Madrid, după ce partenerul său, tot de naţionalitate română, a stropit-o cu un lichid inflamabil şi i-a dat foc, scrie Madridiario, în ediţia electronică.

1 afișare

Este vorba de cea de-a opta moarte violentă înregistrată în 2008 în această regiune. Tânărul român, în vârstă de 23 de ani, a fost plasat sub arest, fiind în acelaşi timp internat în spitalul La Paz din Madrid, potrivit unor surse din cadrul poliţiei capitalei spaniole.

Incidentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 23.00. Cei doi tineri, care se aflau într-un vehicul parcat pe un câmp, au început să se certe, din motive necunoscute. După ce au părăsit vehiculul, tânărul şi-a stropit partenera cu lichid inflamabil şi i-a dat foc.

El a apelat imediat numărul de urgenţă 112 şi a explicat că i-a dat foc fetei. Echipele de salvare sosite la faţa locului au descoperit cadavrul fetei, ars în întregime, şi nu au putut decât să confirme decesul.

Personalul medical i-a acordat îngrijiri medicale tânărului, care prezenta arsuri pe mâini. El a fost transportat iniţial la spitalul din localitatea Alcala de Henares, apoi transferat la un spital din Madrid.

Poliţiştii au cercetat zona, căutând posibile indicii care să dovedească vinovăţia tânărului, precum şi substanţa utilizată pentru a-i da foc partenerei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici