O româncă a murit, iar fiica sa a fost rănită într-o explozie accidentală produsă la Roma

O româncă a murit, iar fiica acesteia a fost rănită într-o explozie produsă accidental la o vilă de la periferia oraşului Roma.

681 afișări
Imaginea articolului O româncă a murit, iar fiica sa a fost rănită într-o explozie accidentală produsă la Roma

O româncă a murit, iar fiica sa a fost rănită într-o explozie accidentală produsă la Roma

Explozia a avut loc la o casă din localitatea Anzio, situată la periferia de vest a Romei. Potrivit pompierilor, deflagraţia s-a produs din cauza unor scurgeri de gaze, informează site-ul RomaEasy.it.

În explozie a murit o româncă în vârstă de 47 de ani, Mihaela B.

Fiica acesteia, care are 21 de ani, a fost grav rănită în deflagraţie şi este la secţia de terapie intensivă a Spitalului Sant’Eugenio din Roma.

Vila aparţine unei familii de italieni, iar românca era angajată pentru activităţi de întreţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici