O româncă din Italia a murit intoxicată cu metanol

O româncă din Italia a murit după ce a consumat un cocktail care conţinea metanol, însă autorităţile italiene dau asigurări că nu există nicio legătură cu problemele semnalate în Cehia şi Polonia.

254 afișări
Imaginea articolului O româncă din Italia a murit intoxicată cu metanol

O româncă din Italia a murit intoxicată cu metanol - Corriere della Sera (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Românca avea 43 de ani şi lucra ca menajeră în localitatea siciliană Gela, scrie ziarul Corriere della Sera, în ediţia online.

Autorităţile au stabilit că românca şi-a preparat singură cocktailul letal, folosind, probabil fără să ştie, metanol. Femeii i se făcuse rău şi a fost transportată de urgenţă la spitalul local, dar medicii nu i-au putut salva viaţa.

Ministerul italian al Sănătăţii a confirmat că este vorba de un caz de intoxicare cu metanol, precizând însă că nu există nicio legătură cu cazurile de intoxicare semnalate recent în Cehia şi Polonia.

Intoxicaţiile masive cu alcool contrafăcut au provocat moartea a 19 persoane în Cehia şi cinci decese în Polonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici