"O săptămână la munte" costă între 158 şi 358 lei pe sejur (Video)

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a lansat programul "O săptămână la munte", prin care un sejur de cinci nopţi la hoteluri de 2-4 stele costă, în perioada 1 martie - 30 aprilie, între 158 de lei şi 358 de lei de persoană.

34 afișări
Imaginea articolului "O săptămână la munte" costă între 158 şi 358 lei pe sejur (Video)

"O săptămână la munte" costă între 158 şi 358 lei pe sejur

Durata sejurului în cadrul programului este de cinci nopţi, începând de duminică până vineri.

Tarifele pentru un loc, fără servicii de masă, sunt de 158 lei la un hotel de două stele, de 258 de lei la trei stele şi de 358 de lei la patru stele.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti după principiul "primul venit, primul servit".

În condiţiile în care tot mai mulţi români sunt afectaţi de criza economică, FPTR consideră că turiştii români trebuie să fie încurajaţi să-şi petreacă vacanţele în România, în condiţii cât mai avantajoase.

Potrivit reprezentanţilor patronatului, până acum s-au înscris 36 de hoteluri din zona montană, care au pus la dispoziţie peste 1.000 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că peste 9.000 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte prin acest program.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici