O şină de cale ferată din Buzău s-a fisurat. Sunt anunţate întârzieri semnificative ale trenurilor

Circulaţia feroviară pe magistrala 500 se desfăşoară cu dificultate, duminică, din cauza fisurării unei şine, la ieşirea din municipiul Buzău. Sunt anunţate întârzieri semnificative ale trenurilor.

667 afișări
Imaginea articolului O şină de cale ferată din Buzău s-a fisurat. Sunt anunţate întârzieri semnificative ale trenurilor

O şină de cale ferată din Buzău s-a fisurat. Sunt anunţate întârzieri semnificative ale trenurilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza fisurării unei şine, circulaţia feroviară pe magistrala 500 se desfăşoară doar pe un fir la ieşirea din municipiul Buzău către Ploieşti.

Potrivit sursei citate, mai multe trenuri vor înregistra întârzieri semnificative.

Se estimează că defecţiunea va fi remediată în aproximativ o oră şi jumătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici