O şoferiţă băută a provocat un accident în Vrancea, soldat cu un şofer rănit şi 3 maşini avariate

  • O şoferiţă băută a provocat, luni după-amiaza, un accident pe centura Focşaniului.
  • Accidentul s-a soldat cu un şofer rănit şi 3 maşini avariate.
  • După accident, femeia a plecat şi a fost găsită câteva ore mai târziu.
120 afișări
Imaginea articolului O şoferiţă băută a provocat un accident în Vrancea, soldat cu un şofer rănit şi 3 maşini avariate

Potrivit Poliţiei Vrancea, femeia de 49 de ani din Focşani conducea pe DN2 (E85), iar la un moment dat a intrat într-o maşină care circula lângă ea. Ambele maşini au ajuns apoi pe sensul opus, trecând peste separatorul de sens.

Maşina condusă de femeie a intrat şi în cel de-al treilea autoturism, iar al doilea autoturism a ieşit de pe drum, pe câmp.

Un şofer în vârstă de 45 de ani a fost rănit.

Imediat după producerea accidentului, femeia a plecat şi a fost găsită câteva ore mai târziu. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 1,07 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici