O structură gonflabilă şi-a luat zborul într-un parc de distracţii: două persoane grav rănite

O structură gonflabilă şi-a luat zborul duminică într-un parc acvatic din Saint-Maximim-la-Sainte-Baum, Franţa, unde vântul sufla puternic, înainte de a cădea după 50 de metri. Doi vizitatori aflaţi în structura gonflabilă erau în stop cardiorespirator, fiind resuscitaţi ulterior.

835 afișări
Imaginea articolului O structură gonflabilă şi-a luat zborul într-un parc de distracţii: două persoane grav rănite

Cele două victime, un copil de trei ani şi jumătate şi un bărbat de 35 de ani, se aflau în stop cardiorespirator la sosirea serviciilor de urgenţă în parcul de distracţii din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, potrivit AFP.

Intervenţia pompieri şi a serviciului de ambulanţă le-a permis să îşi recapete activitatea cardiacă şi au fost transportate pe calea aerului la spital, potrivit pompierilor.

Structura gonflabilă în cauză, care avea 20 de metri lungime şi lăţime, a zburat aproximativ 50 de metri înainte să cadă.

Denumit Wonderland Waterpark, unitatea a fost deschisă în această vară, potrivit site-ului propriu, şi este situată la periferia comunei din Var, la aproximativ 40 de kilometri de Aix-en-Provence.

Duminică, regiunea Var s-a aflat sub alertă roşie pentru incendii de pădure, deoarece vântul s-a înteţit din nou.

Potrivit Météo France, vântul sufla cu aproximativ 55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici