O studentă a Facultăţii de Teologie din Capitală, dusă la spital după ce a căzut de pe o schelă

O studentă a Facultăţii de Teologie din Bucureşti a căzut, luni, de pe o schelă montată pe clădirea unităţii de învăţământ, în timp ce executa o lucrare de restaurare, fiind dusă la spital pentru investigaţii, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

25 afișări
Imaginea articolului O studentă a Facultăţii de Teologie din Capitală, dusă la spital după ce a căzut de pe o schelă

O studentă a Facultăţii de Teologie din Capitală, dusă la spital după ce a căzut de pe o schelă (Imagine: Ghiţă Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Christian Ciocan, incidentul a avut loc pe strada Ecaterina numărul 2-6 din Capitală, la faţa locului deplasându-se pentru cercetări poliţişti de la Secţia 14.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că femeia a căzut de la nivelul etajului doi al clădirii şi că nu are leziuni grave, ci doar o entorsă la glezna piciorului stâng, fiind dusă la spital pentru a fi supusă unor investigaţii medicale.

"După investigaţii, specialiştii au spus că pacienta va fi supusă unei intervenţii chirugicale. Nu ştiu exact când va fi operată, dar sunt două oase de la glezna stângă care au fost fracturate", a spus purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu.

Tânăra a povestit medicilor că lucra pe o schelă cam la înălţimea etajului doi.

La un moment dat a avut impresia că schela se mişcă şi a coborât, însă la aproape un metru de sol, ea a sărit. "Săritura nu a fost tocmi bună întrucât s-a ales cu o fractură, deşi nu era prea mare distanţa de sol", a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici