O sută de posturi scoase la concurs de Jandarmeria Română

Jandarmeria Română a început selecţia candidaţilor pentru ocuparea a o sută de posturi de subofiţer operativ, scoase la concurs pentru Bucureşti şi pentru alte unităţi din ţară.

57 afișări
Imaginea articolului O sută de posturi scoase la concurs de Jandarmeria Română

O sută de posturi scoase la concurs de Jandarmeria Română

Într-un comunicat remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX, Jandarmeria precizează că posturile sunt pentru UM 0575 - Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratele de Jandarmi din judeţele: Bihor, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Vaslui, Vîlcea, precum şi pentru Grupările de Jandarmi Mobile din Ploieşti şi Timişoara.

La concurs sunt aşteptaţi toţi foştii jandarmi angajaţi cu contract, care nu fost trecuţi în corpul subofiţerilor pentru că nu îndeplineau condiţiile de studii, dacă au obţinut diploma de bacalaureat în sesiunea 2007.

Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească, în mod cumulative, următorele condiţii: să aibă detăţenia română şi domiciliul în România; să îndeplinescă cerinţele postului scos la concurs (liceul absolvit cu diplomă de bacalaureat); să cunoască limba română scris şi citit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihic; să aibă un comportament corespunzător ceriţelor de conduită admise şi practicate în societate; să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală sau judectă, pentru săvârşirea unei infracţiuni; să aibă înălţimea de minimum 1,75 - candidaţii bărbaţi şi 1,70 - candidaţii femei.

Informaţii suplimentare privind data limita de depunere a cererilor de partcicipare la concurs, documentele constitutive ale dosarului de candidat, tematica şi bibliografia de concurs, precum şi alte informaţii utile pot fi obţinute de la compartimentele de resurse umane ale unităţilor de jandarmerie, iar date de contact ale unităţilor pot fi găsite şi pe site-ul www.jandarmeriaromana.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici