O tânără a fost rănită după ce a fost prinsă sub o schelă metalică, în Piaţa Sfatului din Braşov

O tânără a fost prinsă, sâmbătă seară, sub o schelă metalică ce s-a prăbuşit în timp ce o echipă de muncitori demonta scena pe care a avut loc un concert în Piaţa Sfatului, din Braşov, la ora transmiterii acestei ştiri fata fiind transportată la spital.

15 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost rănită după ce a fost prinsă sub o schelă metalică, în Piaţa Sfatului din Braşov

O tânără a fost rănită după ce a fost surprinsă de o schelă metalică, în Piaţa Sfatului din Braşov-2

Martorii aflaţi în Piaţa Sfatului, din Braşov, au declarat că muncitorii demontau scena, iar la un moment dat o schelă metalică din componenţa acesteia a căzut peste o tânără aflată în zonă, care se plimba împreună cu prietenul ei.

În momentul în care au venit echipele de intervenţie la faţa locului, fata era în stare de inconştienţă.

Tânăra are o fractură la glezna stângă şi traumatisme la coloana cervicală şi torace, dar este în stare stabilă.

Potrivit doctorului Gabriela Drăghici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, pacienta este conştientă, iar starea ei este stabilă din punct de vedere hemodinamic, urmând să i se facă investigaţii medicale.

"A ajuns la spital o pacientă în vârstă de 20 de ani, cu fractură la glezna stângă şi traumatisme la coloana cervicală şi torace. Pacienta este conştientă, respiră fără aparate, iar starea ei este stabilă", a spus medicul Drăghici.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află în continuare poliţişti care investighează cauzele producerii incidentului de sâmbătă seară, din Piaţa Sfatului, din Braşov.

Lucrările de demontare a scenei sunt, în prezent, întrerupte.

Sâmbătă seară, peste trei mii de oameni s-au strâns, în Piaţa Sfatului din Braşov, unde oficialităţile braşovene au dat startul sărbătorilor de iarnă în "Braşov - oraş din poveste", cele peste 10.000 de beculeţe din bradul amplasat în faţa Casei Sfatului fiind aprinse în aplauzele mulţimii.

După aprinderea luminilor de Crăciun, de la ora 18.00, pe scena amplasată lângă brad a urmat un concert de colinde cântate de Andra şi trupa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici