O tânără a fost trimisă în judecată, alături de amant, pentru tentativă de asasinare a soţului

O tânără a fost trimisă în judecată de procurorii maramureşeni, alături de amant, pentru tentativa de ucidere a soţului, care ştia de legătura extraconjugală a femeii.

251 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost trimisă în judecată, alături de amant, pentru tentativă de asasinare a soţului

O tânără a fost trimisă în judecată, alături de amant, pentru tentativă de asasinare a soţului (Imagine: Catalina Filip-Mediafax Foto)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, joi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui GheorgheTurcuş pentru tentativă la omor calificat şi a Anuţei Maria Dunca (20 de ani), pentru complicitate la tentativă de asasinat.

Anchetatorii spun că Anuţa Maria Dunca era căsătorită cu D.G.I., însă avea o relaţie extraconjugală cu Turcuş, ceea ce l-a determinat să pună la cale suprimarea vieţei soţului femeii. Anuţa l-a ajutat pe Turcuş în comiterea faptei.

Astfel, în urma unei înţelegeri, în 30 decembrie 2011, în jurul orei 23.20, Anuţa Maria Dunca şi-a determinat bărbatul să iasă în curtea locuinţei, moment în care a fost atacat de Turcuş cu un topor.

D.G.I a primit şapte lovituri cu toporul, în zona capului, el scăpând cu viaţă din agresiune.

Tribunalul Maramureş se va pronunţa asupra vinovăţiei celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici