O tânără din Bacău, mutilată de doctorul care a operat-o

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Bacău, a reclamat la Colegiul Medicilor că a fost mutilată de doctorul care i-a făcut operaţie de corectare a sânilor, conducerea instituţiei anunţând că a declanşat o anchetă disciplinară în acest caz.

76 afișări

Ioana P. a depus plângere la Colegiul Medicilor, susţinând că medicul respectiv a mutilat-o pur şi simplu.

"Medicul mi-a spus că vor fi două incizii mici, una sub sân şi alta în partea dreaptă. După operaţie, însă, m-am trezit cu o tăietură mare în mijlocul sânului şi cu mameloanele mutate nefiresc de sus. Nu mai spun că în partea de jos atârnă un rest de piele. Intervenţia m-a costat 2.000 de lei, dar se vede treaba că am plătit ca să mă distrugă. Medicul mi-a spus că aşa este normal, dar eu nu mai pot purta o bluză mai decoltată pentru că mi se văd mameloanele", a declarat pentru MEDIAFAX Ioana P.

Pe de altă parte, medicul care a făcut operaţia spune că nu are ce să-şi reproşeze.

"I-am explicat înainte de interventie, în detaliu, inclusiv unde vor fi mameloanele. Acestea sunt ca la un om normal, dar i se par mai sus pentru că cicatricea este mai lungă. Aceasta arată aşa pentru că a avut sânii foarte lăsaţi", a explicat medicul estetician.

Conducerea Colegiului Medicilor Bacău a fost sesizată în acest caz şi a declanşat deja o anchetă.

"Am fost cu toţii impresionaţi când am văzut cum arată această tânără. Am declanşat deja o anchetă disciplinară", a declarat corespondentului MEDIAFAX dr. Elena Stângă, preşedintele Colegiului Medicilor Bacău, care a precizat că rezultatul anchetei va fi cunoscut într-o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici