O tânără din Brăila, angajată în cadrul armatei, s-ar fi sinucis

  • O femeie în vârstă de 24 de ani, angajată într-o unitate militară din oraşul Brăila, a murit.
  • Cadavrul a fost găsit marţi în apartamentul în care locuia.
  • Surse apropiate anchetei susţin că femeia s-ar fi sinucis.
1442 afișări
Imaginea articolului O tânără din Brăila, angajată în cadrul armatei, s-ar fi sinucis

Sfârşit tragic pentru o femeie în vârstă de 24 de ani

Poliţiştii au fost anunţaţi de o femeie care a găsit cadavrul în apartament. Sursele susţin că sergentul în vârstă de 24 de ani s-ar fi spânzurat de o ţeavă. Poliţiştii au început o anchetă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

„În cursul zilei de ieri, 05.04.2021 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie”, a anunţat IPJ Brăila.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici