O tânără din Ialomiţa a fost sechestrată de către 6 bărbaţi, în Călăraşi. A fost salvată după ce fosta soacră a anunţat Poliţia

  • Şase persoane acuzate că au ţinut cu forţa o femeie de 28 de ani în locuinţa unui bărbat
  • O echipa operativă a descins la adresa indicată de fosta soacră
  • Tânăra în vârstă de 28 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a fost salvată.
7023 afișări
Imaginea articolului O tânără din Ialomiţa a fost sechestrată de către 6 bărbaţi, în Călăraşi. A fost salvată după ce fosta soacră a anunţat Poliţia

Tânără ţinută cu forţa, salvată după ce fosta soacră a anunţat Poliţia

Şase persoane acuzate că au ţinut cu forţa o femeie de 28 de ani în locuinţa unui bărbat, în comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce fosta soacră a tinerei a anunţat Poliţia.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, că fosta sa noră este ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi.

O echipa operativă a descins la adresa indicată de femeie, în comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, iar tânăra în vârstă de 28 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a fost salvată.

„În fapt, la data de 7 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, pentru a-i face cunoştinţă cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani. Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ţinută împotriva voinţei sale, fiindu-i restricţionat dreptul la libertate timp de 4 zile de toţi membrii familiei bărbatului”, transmit, sâmbătă, poliţiştii din Călăraşi.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani fost reţinut, iar alţi cinci au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici