O tânără s-a prăbuşit cu parapanta, la o competiţie de profil din Braşov

O tânără care participa la prima ediţie a Festivalului de zbor cu parapanta "ParaBunloc 2011", început vineri la Braşov, s-a prăbuşit cu parapanta, la locul accidentului deplasându-se un echipaj SMURD care a intervenit pentru salvarea acesteia.

1417 afișări
Imaginea articolului O tânără s-a prăbuşit cu parapanta, la o competiţie de profil din Braşov

O tânără s-a prăbuşit cu parapanta, la o competiţie de profil din Braşov (Imagine: Haaz Sandor/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, tânăra fiind preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost supusă unor investigaţii medicale.

Tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, participa la una dintre probele concursului de zbor cu parapanta, "ParaBunloc 2011", iar în timp ce se pregătea să aterizeze s-a prăbuşit, însă nu de la o înălţime foarte mare.

Aceasta s-a prăbuşit de la o înălţime de aproximativ zece metri şi a suferit o contuzie la torace, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

"Pacienta a suferit o contuzie toraco-lombară forte şi este stabilă din punct de vedere hemodinamic. Urmează să i se mai facă o serie de investigaţii şi ecografii şi în funcţie de rezultate se va stabili dacă va rămâne internată sau va putea pleca acasă", a spus dr. Alen Gheorghiu din cadrul Spitalului Judeţean Braşov.

Festivalul a început vineri şi se va încheia duminică, la eveniment participând peste o sută de persoane de la mai multe cluburi sportive din Braşov, Sibiu, Maramureş şi Harghita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici