O tânără şi-a înscenat răpirea pentru a face o farsă părinţilor

O tânără în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia, ajutată de câţiva prieteni, şi-a înscenat răpirea pentru a face o farsă părinţilor, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

29 afișări
Imaginea articolului O tânără şi-a înscenat răpirea pentru a face o farsă părinţilor

O tânără şi-a înscenat răpirea pentru a face o farsă părinţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Biroului de Presă al Poliţiei Judeţene Alba, părinţii tinerei au sesizat, miercuri seară, Poliţia după ce în cursul zilei au primit mai multe telefoane de la persoane necunoscute, care cereau 1.000 de lei în schimbul libertăţii fiicei lor.

Poliţiştii din Alba Iulia au început cercetări întrucât presupuşii răpitori au transmis părinţilor fetei ameninţări că o vor ucide dacă nu le plătesc suma cerută. În urma cercetărilor, anchetatorii au constatat că totul fusese o farsă pusă la cale de tânără.

Tânăra, Luminiţa T., în vârstă de 20 de ani, a povestit că a convenit cu o colegă să facă o farsă părinţilor, astfel că aceasta din urmă l-a apelat pe tatăl fetei, solicitându-i bani.

Ulterior, tânăra a mers în municipiul Sebeş, unde s-a întâlnit cu alţi prieteni care, la indicaţia sa, l-au sunat şi ei pe tatăl acesteia, cu acelaşi scop.

Poliţia din Alba Iulia face în continuare cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei şi a persoanelor implicate.

Atât tânăra care şi-a înscenat propria răpire, cât şi prietenii ei riscă amenzi între 100 şi 500 de lei pentru "alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici