Oameni evacuaţi şi trafic restricţionat pe Transalpina din cauza unei stânci care stă să cadă - FOTO

Două persoane au fost evacuate şi traficul a fost restricţionat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Judeţean 106 E – Transalpina, după ce o stâncă stă să se desprindă, urmând ca situaţia să fie reevaluată în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3220 afișări
Imaginea articolului Oameni evacuaţi şi trafic restricţionat pe Transalpina din cauza unei stânci care stă să cadă - FOTO

Oameni evacuaţi şi trafic restricţionat pe Transalpina din cauza unei stânci care stă să cadă (Imagine Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Bianca Săbău, traficul a fost restricţionat pentru a nu se pune în pericol viaţa trecătorilor, iar două persoane au fost evacuate din imobil.

„În localitatea Tilişca, pe DJ 106 E (Transalpina), o bucată de stâncă stă să se desprindă şi să cadă punând în pericol viaţa trecătorilor şi o gospodărie situată în imediata apropiere a zonei menţionate. În urma evaluării situaţiei la faţa locului s-au luat următoarele măsuri: restricţionarea traficului pe DJ 106 E, evacuarea celor două persoane din imobilul aflat în zona afectată”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Săbău a precizat că este recomandată o rută alternativă Transalpinei, respectiv DJ 106 G: Poiana Sibiului – Dobârca.

Potrivit sursei citate, situaţia înregistrată pe Transalpina va fi analizată miercuri într-o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici