Oana Mizil a anunţat că este însărcinată: "Marian va avea încă un băiat"

Oana Mizil, iubita primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie, a anunţat joi că este însărcinată.

436 afișări
Imaginea articolului Oana Mizil a anunţat că este însărcinată: "Marian va avea încă un băiat"

Oana Mizil (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

”Marian va avea încă un băiat”, a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul DNA, unde a fost audiată ca martor în dosarul în care primarul sectorului 5 este acuzat că ar fi perceput un comision de 20% din contracte în valoare de 2 miliarde de lei, acordate unor firme în perioada 2007-2015.

Oana Niculescu Mizil şi-a depus, joi, la Parlament, demisia din calitatea de deputat.

"Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici