Oase umane şi îmbrăcăminte, găsite pe un câmp din judeţul Arad

Mai multe oase umane şi elemente de îmbrăcăminte au fost găsite pe un câmp din judeţul Arad, iar autorităţile cred că acestea ar putea să fie rămăşiţe din cadavrul unei femei care a fost dată dispărută în urmă cu un an.

72 afișări
Imaginea articolului Oase umane şi îmbrăcăminte, găsite pe un câmp din judeţul Arad

Oase umane şi îmbrăcăminte, găsite pe un câmp din judeţul Arad (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Osemintele au fost găsite marţi seară, de un cioban care se întorcea spre casă, pe un câmp de lângă localitatea arădeană Cermei, bărbatul chemând la faţa locului autorităţile.

Poliţiştii care au preluat cazul au descoperit lângă oseminte şi elemente de îmbrăcăminte şi bănuiesc că este vorba de o femeie care a dispărut în vara anului trecut.

"Bărbatul a găsit fragmente din osemintele unui cadavru şi articole de îmbrăcăminte. Urmare a investigaţiilor, poliţiştii nu exclud posibilitatea ca aceste oseminte să aparţină unei femei în vârstă de 86 de ani, dispărută de la domiciliu, din comuna Cermei, în vara anului trecut", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad.

Osemintele şi elementele de îmbrăcăminte au fost ridicate şi trimise la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea expertizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici