Obiecte ale vedetei Amy Winehouse, răpusă de droguri şi de alcool, vor fi scoase la licitaţie

  • În SUA, sute de obiecte aparţinând cântăreţei Amy Winehouse vor fi scoase la licitaţie.
  • O parte din încasări vor fi destinate „Fundaţiei Amy Winehouse”, care ajută tinerii dependenţi de droguri şi alcool.
  • Valoarea obiectelor este estimată la ordinul milioanelor de dolari.
463 afișări
Imaginea articolului Obiecte ale vedetei Amy Winehouse, răpusă de droguri şi de alcool, vor fi scoase la licitaţie

Pe 18 iunie 2011, Amy Winehouse urca pe scenă pentru ultima oară, la Belgrad, cu o lună înainte să moară. Cântăreaţa a trebuit să întrerupă spectacolul, pentru că era prea beată. Evenimentul a anticipat moartea ei teribilă, care a avut loc din cauza consumului de droguri şi de alcool.

După un deceniu, hainele din turneu, împreună cu altele purtate de mai multe ori, vor merge pentru a finanţa „Fundaţia Amy Winehouse”, care susţine tinerii dependenţi de droguri şi alcool.

Este proiectul casei de licitaţii Julien's Auctions, care pe 6 şi pe 7 noiembrie, la Beverly Hills, va scoate la vânzare peste 800 de piese, printre care rochii, bustiere, genţi, pantaloni, pantofi, ochelari, instrumente muzicale.

Articolele prezentate vor face turnee în întreaga lume, din America de Sud, Europa şi Statele Unite, pentru a fi văzute de public, înainte de licitaţie.

Valoarea lor totală este estimată a fi cuprinsă între 1 şi 2 milioane de dolari. Printre hainele purtate de cântăreaţa britanică la ultimul ei concert, vor fi licitate cărţi, discuri şi obiecte personale care îi aparţineau, precum şi un autoportret.

Povestea vedetei este deja subiect de film.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici