Obiectele din casă sunt denumite după destinaţii celebre

  • Acele nume cu sunet exotic, pe care IKEA le oferă produselor de uz casnic, sunt cuvinte familiare vorbitorilor de suedeză şi de multe ori coincid cu destinaţii celebre.
  • Bolmen este un lac frumos mărginit de copaci din regiunea Småland din sudul Suediei.
  • Campania, numită Discover the Originals, a adunat 21 de produse populare IKEA şi a încercat să le facă la fel de cunoscute precum produsele care le-au luat denumirea.
321 afișări
Imaginea articolului Obiectele din casă sunt denumite după destinaţii celebre

Obiectele din casă sunt denumite după destinaţii celebre

Bolmen: peria de toaletă, Toftan: coşul de gunoi, Misterhult: lampa din bambus. Acele nume cu sunet exotic, pe care IKEA le oferă produselor de uz casnic, sunt cuvinte familiare vorbitorilor de suedeză şi de multe ori ele coincid cu destinaţii celebre.

Acea perie de toaletă, de exemplu, poartă numele Bolmen, un lac frumos mărginit de copaci din regiunea Småland din sudul Suediei, pe care a fost ridicat un panou cu inscripţia „Bine aţi venit la Bolmen: mai mult decât o perie de toaletă IKEA”.

Toftan, coşul de gunoi, este de asemenea un alt lac frumos, în regiunea Dalarna din centrul ţării. Misterhult, în Småland, este un arhipelag  de 2.000 de insule sau după cum o ştim noi, o lampă.

Biroul de turism suedez revendică aceste nume într-o nouă campanie nouă de marketing. Aceasta este menită să-i facă pe oameni să-şi cunoască originile. Campania, numită Discover the Originals, a adunat 21 de produse populare IKEA şi a încercat să le facă la fel de renumite precum produsele care le-au luat denumirea.

„Apreciem că IKEA a denumit un produs pentru frumosul nostru lac... Dar acum am dori să arătăm lumii că Bolmen este mult mai mult decât un articol cu care îţi cureţi toaleta”, a spus Magnus Gunnarsson, consilier local , într-o declaraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici