Ofertă pentru călătoriile cu trenul până la Veneţia, pentru minigrupurile de turişti

CFR călători oferă, în perioada 7 ianuarie-14 martie 2008, oferte promoţionale pentru călătoriile făcute în grupuri de până la cinci persoane, care vor să ajungă la Veneţia, preţul unui drum fiind cuprins între 65 şi 105 euro.

5 afișări
Imaginea articolului Ofertă pentru călătoriile cu trenul până la Veneţia, pentru minigrupurile de turişti

Ofertă pentru călătoriile cu trenul până la Veneţia, pentru minigrupurile de turişti

Potrivit unui comunicat de joi al Ministerului Transporturilor, în perioada respectivă, pe relaţia Bucureşti Nord - Veneţia St. Lucia se introduce o nouă ofertă tarifară promoţională denumită „Friend & More”. Preţul unei călătorii până la Veneţia va costa până la 105 euro.

Oferta se adresează clienţilor care călătoresc în minigrup, de două-cinci persoane. Biletul poate fi cumpărat cu trei zile înainte de plecarea trenului şi într-un număr limitat de locuri (două compartimente în vagonul de dormit cu circulaţie permanentă şi două compartimente în vagonul de clasă. Reducerea tarifară accordată este de 50% din tariful de transport pentru fiecare călător din minigrup, faţă de tariful integral pentru un călător adult. Pentru utilizarea locurilor în vagoanele de dormit, călătorii trebuie să achite integral suplimentul de pat.

Potrivit sursei citate, oferta nu este valabilă la vagoanul de dormit CFR - categoria „SINGLE”, iar legitimaţia de călătorie nu poate fi restituită.

Programul zilnic de circulaţie al trenului cu destinaţia Veneţia St. Lucia este următorul: 625/354/240 Bucureşti Nord – Veneţia, cu plecare din Bucureşti Nord la 23:58 şi sosire în Veneţia la 07:16; 241/355/626 Veneţia –Bucureşti Nord, cu plecare din Veneţia la 21:21 şi sosire în Bucureşti Nord la 05:15.

O persoană din minigrup care va călători cu vagon clasă va plăti 65 de euro, cu vagonul de dormit clasa a II-a - 90 de euro, iar cu vagonul de dormit clasa I - 105 euro.

În această perioadă are loc celebrul Carnaval de la Veneţia. În acest an, România va fi invitată de onoare, acţiuni culturale româneşti urmând să se organizeze între 25 ianuarie şi 5 februarie 2008 la unul dintre cele mai renumite evenimente de pe continent.

Carnavalul de la Veneţia este unul din cele mai spectaculoase evenimente din Europa, care cuprinde, în fiecare an, timp de două săptămâni, spectacole stradale, baluri mascate, concerte şi parade ale costumelor. În fiecare an, la Carnaval ajung în jur de 400.000 de vizitatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici